Ferihegy
Ipari Park

A 70.000 m² összterületű Ferihegy Ipari park az M0/4-es főút csomópontjában fekszik (500 m). A 4-es főúton haladva pár percen belül elérhetjük a budapesti repülőteret (2km), és a gyorsforgalmin autózva 15 perc alatt a belvárosba juthatunk.

Az ipari park területén mindösszesen 12.000 m²–nyi területen találhatók raktárcsarnokok kiépített iroda- és szociális helyiségekkel, 1.140 m²-nyi területet ölelnek fel az irodák, valamint a parkolók összterülete 8.000 m². A park területét kerítés és infravörös sorompó védi, videokamerás megfigyelőrendszer működik, valamint 24 órás biztonsági szolgálat felügyeli (egyidejűleg 2 fővel). A biztonsági szolgálat látja el a 24 órás portaszolgálatot, a terület állandó bejárását, a raktárcsarnokok és irodák ellenőrzését.

Az iparipark modern infrastruktúrával rendelkezik és elegendő kapacitással mindenféle gyártó tevékenységhez.

Csatornarendszer:Teljes felújítás történt 2011-ben
Vízrendszer:2005-ben felújítva – közüzemi csatornarendszerhez csatlakoztatva, továbbá saját források is rendelkezésre állnak
Elektromos rendszer:2013-ben felújítva – Saját trafóállomás 1600 kW-ig (jelenlegi kihasználtság 30%-os)
Gázberendezés:Kielégítő kapacitás (jelenlegi kihasználtság 30%-os)
Tűzoltó rendszer:2011-ben került teljes felújításra egy 800 m³-es tűzoltótorony, 6 tankolásra alkalmas rácsatlakozási ponttal, kiépített tűzcsaprendszerrel. Néhány raktárcsarnok tűz oltásához használatos vezetékrendszerrel van felszerelve.

Az utóbbi években bérlőink számára egyénre szabott megoldásokkal és megfelelően versenyképes bérleti díjakkal 90-100%-os kihasználtságot értünk el. Sikerünk egyik fő záloga, hogy nyitottak vagyunk partnereink igényeihez igazított egyedi megoldások kidolgozására, valamint ezek kivitelezéséhez szükséges beruházások finanszírozására.

A jelenlegi beépítettség az ipari területen 18%-os, de lehetséges akár 45% is. A megfelelő út,- rakodási és parkoló területek figyelembe vétele mellett lehetőség van további 20.000 m² raktár/iroda helyiségek kialakítására. Alapvetően lépésről lépésre tervezzük ennek megvalósítását a gazdasági fejlődés függvényében.

Porta

A portaépület közvetlenül a bejáratnál található, melynek őrzése egy biztonsági cég 24 órás, 2 személyes szolgálatában, valamint egy sorompó által valósul meg. 20-30 perces időközönként a teljes terület bejárásra kerül, továbbá kiépített ellenőrzési pontok szavatolnak a biztonságért.

Az egész bejárati rész és a terület egyes részei kamerarendszerrel vannak felszerelve, melyet a biztonsági szolgálat figyel. A rendszer 3 havi képanyag rögzítésére és visszakeresésére alkalmas.

A bérlők riasztóberendezései a fentieket kiegészítendő egészen a portáig ki vannak vezetve, így probléma esetén a biztonságiak néhány perc alatt a helyszínre tudnak érkezni.

Ezenfelül felvétel készül valamennyi ki- és belépő gépjárműről, illetve a ki- és belépő személyek a bérlőkkel egyeztetve kerülnek ellenőrzésre.

Trafóépület

2013-ban az egész trafóház fel lett újítva, és az elektromos berendezés helyett egy új, komputervezérlésű rendszer került beépítésre.

Meghibásodás esetén automatikus sms-értesítések, valamint 24 órás szerviz felügyelet garantálják a biztonságos működést az egész területen. Egy további, dízelgenerátor általi védelem kiépítését 2015-re tervezzük.

Tűzoltó rendszer

A park területén található egy 800 m³-es tűzoltótorony, melyet saját forrásból tudunk feltölteni. A torony előtt egy 2011-ben épített csatlakozó állomás kapott helyet tűzoltó autók számára. Egyidejűleg 6 autó tölthető fel.

A csarnokokban tűzoltó vezetékek találhatók megfelelő csatlakozási pontokkal, melyek elkülönített közüzemi rendszerről működnek.

Ezen felül a teljes területen, a tűzvédelmi előírásoknak megfelelően, tűzcsapok kerültek felszerelésre, melyek szintén a közüzemi vízrendszeren keresztül működnek.

A tűzvédelmi berendezéseket havonta ellenőrzi egy külső tűzvédelmi cég azért, hogy garantálni tudjuk a megfelelő és optimális biztonságot bérlőinknek.

Lang Mario
ügyvezető
+36 30 942 8442

német, angol, magyar
Simon Szilvia
ügyvezetői asszisztens
+36 30 249 0174

magyar, német
Gyimesi László
műszaki vezető
+36 30 249 8015
Sedró István
épületgépész
szerviz team
+36 30 249 8254
Magyarosy Krisztián
asztalos
szerviz team
Kecskés Péter Pál
festő
szerviz team

Szolgáltatások és munkatársaink

A területen saját szervizcsoportunk van, melynek feladata a terület karbantartása és a naponta felmerülő problémák elhárítása. Szakipari cégek, melyekkel már évek óta dolgozunk, szükség esetén azonnal a helyszínen vannak.

Az igazgatósági iroda szintén a helyszínen található, munkanapokon 8.00-12.00, valamint 13.00-17.00-ig található nyitva.

További szolgáltatásaink:

Vállalkozások

Az alábbi vállalkozások tartoznak bérlőink közé:

Cityfood Kft.
Élelmiszer gyártás
cityfood.hu
Prevost Hungária Kft.
Közúti légiáru fuvarozás
prevost.hu
Ach Impex Zrt.
Import/export
ach.hu
4x4 Kft.
Pick-up és SUV kiegészítők
4x4kft.hu
Schaff Kft.
Élelmiszer előállítás és kereskedelem
schaff.hu
Stanford Hill Kft.
Ipari segédanyagok nagykereskedelmi forgalmazása
ajanlat@ipsa.hu
Stanford Car Kft.
Használtautó kereskedő
maruzsi@ipsa.hu
Meli Sped Kft.
Belföldi és nemzetközi áruszállítás
www.melisped.hu
ROAD.COM 2015 Kft.
Belföldi és nemzetközi áruszállítás
+36 30 900 3777
road.com2015@gmail.com
FERIHEGY Iparterületet Üzemeltető Szolgáltató Kft
Hungary, 2220 Vecsés, Új Ecseri út 2. - Telefon: +36 29 352 568 - fax: +36 29 351 340 - email:
honlapkészítés: dupai.hu