Biztonság és őrszolgálat

A bérleti díjban foglalt 24 órás biztonsági szolgálat, kamerás megfigyelés, kerítés és infra sorompó, valamint a terület biztonsági pontjainak folyamatos ellenőrzése mellett egyéb kiegészítő szolgáltatást is tudunk biztosítani egyéni kérésre.

  • Járművek átvétele/ellenőrzése
  • Dolgozók ki- és belépésének nyilvántartása
  • Járművek ellenőrzése
  • Egyéb őrzési szolgáltatások

Targoncaszolgálat

A park területén igénybe vehető targoncaszolgáltatásunk, melyet a ténylegesen használt idő alapján számlázunk partnereinknek.

Óránkénti díj targoncavezetővel: 5.500,- Ft nettó/óra (legalább 30 perc)

1,5 és 2,5 tonnás targoncáink állnak rendelkezésre.

Gyimesi László
műszaki vezető
+36 30 249 8015
Sedró István
épületgépész
szerviz team
+36 30 249 8254
Magyarosy Krisztián
asztalos
szerviz team
Kecskés Péter Pál
festő
szerviz team

Technikai szolgálat

A telepen saját szervizcsoporttal rendelkezünk, mely a terület karbantartásával és a naponta felmerülő problémák elhárításáról gondoskodik. Szakipari cégek, melyekkel már évek óta dolgozunk, szükség esetén azonnal a helyszínen vannak.

Takarító szolgálat

A park területén egy professzionális takarító cég végzi az irodák, raktárak és a gyártócsarnokok költséghatékony takarítását.

Étkeztetés

A területen található egy üzemi konyha is, melyet alacsony árakon vehetnek igénybe dolgozóink és ügyfeleink is meleg étkezésre (Cityfood Kft.).

Utak tisztán tartása és területgondozás

Ezt a feladatot az ipari park szervizrészlege látja el, természetesen ezzel kapcsolatosan bérlőinknek nem számolunk fel egyéb költséget.

Munka- és tűzvédelem

Hosszú évek óta együttműködő partnerünk munka- és tűzvédelmi területen igény esetén vállalja bérlőink támogatását a felmerülő problémákkal kapcsolatosan, és segít az e területen szükséges engedélyek beszerzésében. A Fire-Stop Kft. kellő mennyiségű tapasztalat, megbízhatóság, valamint jó hivatali kapcsolatok jellemzik.

FERIHEGY Iparterületet Üzemeltető Szolgáltató Kft
Hungary, 2220 Vecsés, Új Ecseri út 2. - Telefon: +36 29 352 568 - fax: +36 29 351 340 - email:
honlapkészítés: dupai.hu